Sayfalar

23 Ocak 2012 Pazartesi

Film kafası !

23 ocak 2012 tarihli konumuz filmler. Son zamanlarda izlediğim hoş,güzel ,şahane filmlerin birkaçı :


One Day
Türü: romantik-dram-komedi 

Filmin Özeti

Dexter ve Emma’nın ilk tanıştıkları yer 1988 yılındaki mezuniyet balosudur. O tarihten sonra, birbirlerini yalnızca yılda bir kez düzenlenen okul etkinliklerinde görmeye başlarlar ve bu 20 yıl boyunca devam eder.

Sefil renklerin yorumu
Güzel,sürükleyici bir anlatım . Ağlanılacak duygusallıkta bir film Jim Sturgess,Anne Hathawayın boş rol oyuncuları olması ayrı bir hoşluk.Tek kelimeyle şahane...










Çılgın, Aptal Aşk

 Crazy Stupid Love







Türü:Dram,komedi,romantik 

Filmin Özeti

 Dışardan bakıldığında cal weaver'ın kusursuz bir hayatı vardır.Mükemmel bir işe,harika bir eve sahiptir ve gençlik aşkı karısı olmuş,ona sevimli çocuklar vermiştir.Fakat Cal'ın gördüğü amerikan rüyasından karısı Emıly'nın onu aldattığını ve dahası ayrılmak istediğini öğrenerek uyanır.

Artık 40'ında yalnız bir adam olan Cal çapkınlıkta ve flörtleşmekte genç Jacob (Ryan Gosling), o kadar iyi değildir. Bir barda taşıtığı Jacob'ta gerçekten şeytan tüyü vardır ve Cal'a bekar bir hayat sürdürmenin püf noktalarını bu adam öğretecektir. Bir yandan da ergenliğe giren çocuklarıyla ilişkisini dengelemeye çalışan Cal kendini bir aşk üçgenini çözmeye çalışırken bulur! 
Sefil renklerin yorumu
Dram,komedi,romantik türündeki filmde eğlenceli bir 118 dakika geçirebilirsiniz.Klasik bir konusu varmış gibi görünsede izlenildiğinde sıkmayan güldüren duygusal havası olan filmimiz 2011 yapımı.
___________________________________________________________________________________________

Babamın Penguenleri

 Mr. Popper's Penguins






Türü:Aile,aksiyon,çocuk,komedi,macera

Filmin Özeti

New York’taki dairesinde penguenler ile birlikte yaşayan Tom Popper’ın komik hikayesi anlatılıyor.Ünlü oyuncu Jim Carrey’nin yine bir komik bir karakteri canlandıracağı filmde başarılı bir iş adamının 6 penguen alarak apartman dairesini buzdan bir kaleye dönüştürme serüveni anlatılıyor. Penguenler ile birlikte yaşamaya başlayan Tom Popper, bakalım yeni sorumluluklarının iş hayatına olumsuz yansımasını engelleyebilecek mi?
Sefil renklerin yorumu
Boş bir vaktinizde ailenizle izleyebileceğiniz seviyeli bir film .Kısacası eğlenceli .Penguenlere bayılacaksınız.











___________________________________________________________________________________________



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder